Porsche 911T Targa 1971

18-09-2024

Porsche 911T Targa

Jaar

1971

Transmissie

901 5-speed manual

Kleur

Zwart

Cilinderinhoud

2.2L Flat-Six

Kilometerstand

---

Paardenkracht

120pk

Prijs op aanvraag --- Dit exemplaar, in zeer goede staat. Chassis # 9111110310, is een 1971 model uitgerust met de handgeschakelde vijfversnellingsbak 911/01.

Exterieur:

Afgewerkt in glanzend zwart is deze Porsche 911T in een zeer goede staat. De lak van de hele auto is glad en consistent, met een mooie glans en uitstekende kleur rondom. Er zijn weinig tot geen imperfecties te vinden. De carrosserie is glad en recht en vertoont geen zichtbare problemen. Paneelnaden en passingen zijn overal goed, met strakke en consistente lijnen.

Interieur:

Net als het exterieur van de auto is ook het interieur erg mooi afgewerkt. Het zwarte kunstleer van de stoelen blijft soepel en strak zitten. De vulling voelt goed aan en de korfvulling is in uitstekende staat. Het dashboard lijkt glad en vertoont geen vervaging of trekkingen. De meters zijn allemaal schoon, helder en goed leesbaar. De achterbank is relatief onaangetast en in nieuwstaat. De tapijten zijn allemaal in uitstekende staat met een geweldige weefkleur en pasvorm.

Mechaniek:

Tijdens onze korte test lijkt de motor gezond en goed te lopen. Als hij eenmaal loopt, loopt hij soepel en melodieus stationair en klinkt hij erg gezond. Op de weg levert hij uitstekend en sterk vermogen. Hij trekt heel mooi zonder vertragingen of vlakke plekken.

Deze Porsche is uitgerust met de originele 911/01 handgeschakelde versnellingsbak. Eenmaal in beweging schakelt de versnellingsbak zonder problemen en de koppeling houdt de kracht vast zoals het hoort.

Zowel de remmen als de ophanging vertonen geen problemen. De remmen brengen de auto gecontroleerd tot stilstand zonder trekken of bijgeluiden. De vering voelt soepel aan en vertoont geen vreemd weggedrag of bijgeluiden.