Bentley Eight Sedan 1988

01-08-2024

Bentley Eight Sedan

Jaar

1988

Transmissie

4-sp 4L80-E automatic

Kleur

Beluga zwart

Cilinderinhoud

6.8 litre RR V-8

Kilometerstand

86.643 km

Paardenkracht

235pk

Pending --- Deze Bentley Eight is uitgevoerd in klassiek Beluga zwart met zwart lederen interieur en heeft slechts 86.643 kilometer gereden sinds hij nieuw werd geleverd in Cannes, Frankrijk.

Exterieur:

Afgewerkt in Beluga zwart, de lak is nog in zeer goede staat met een zeer diepe glans zoals het een Bentley betaamt. De Bentley heeft een radiator met gaasrooster in plaats van de verticale lamellen van de Mulsanne waarop hij was gebaseerd. Ook een stevigere ophanging zorgde voor lichte verbeteringen in de wegligging. Lichtmetalen velgen met sloten passen perfect bij de auto en hebben geen grote krassen aan de zijkanten. Het exterieur van de auto is in topconditie.

Interieur:

Interieur hout, lederen stoelen, hemel, tapijt en deurkaarten zijn in zeer goede staat. De lederen stoelen zijn super comfortabel en zoals te zien op de foto's hebben ze geen krassen, vlekken, scheuren of barsten. Deze Bentley heeft ook de geweldige optionele lamswollen bekleding. Andere kenmerken zijn automatische stoelverstelling, elektrische ramen, airconditioning en sigaretten asbakken en aanstekers voor elke passagier.

Mechanica:

Deze Bentley wordt aangedreven door een 6,75 liter Rolls Royce V8 die 235 pk levert. De automatische transmissie met 4 versnellingen werkt zeer soepel. Alle meters werken en alle andere apparatuur werkt naar behoren. Over het geheel genomen is de auto mechanisch in zeer goede, werkende staat.